Zo Lancia is Chrysler nu

Het Amerikaanse Chrysler en het Europese Lancia trekken binnen Europa inmiddels al enige tijd samen op onder de naam 'Lancia'. Het zijn twee merken die elkaar herkenden in een imposante historie, onderscheidend karakter en aanvullende techniek. Hun verschillende roots hebben zij gebundeld in een gedeeld gevoel voor chic en exclusiviteit en in de wens hun nauw verwante, eigenzinnige bestuurders nog beter te bedienen.

Service, onderhoud en onderdelen

Dat geldt uiteraard ook voor de service die het nieuwe Lancia levert. Uitgangspunt is dat iedereen die Chrysler rijdt, overal in Nederland kan rekenen op vakkundige en betrouwbare service.

U kunt daarvoor nu terecht bij uw Lancia-dealer, en soms bij een andere dealer, maar in alle gevallen is uw service gegarandeerd. Deze geautoriseerde servicepunten beschikken bovendien over de originele fabrieksonderdelen van de modellen die Chrysler Nederland verkocht heeft. Een overzicht van het actuele dealernetwerk vindt u hier.

Vragen?

Uw vragen beantwoorden we graag. U kunt daarvoor contact opnemen met ons speciale servicenummer: 0800 1692 1692, of een e-mail sturen naar customercare.holland@fiat.com.

Blijf op de hoogte

Het nieuwe Lancia staat uiteraard niet stil. Wanneer u daarvan op de hoogte wilt blijven, kunt u zich eenvoudig inschrijven voor onze nieuwsbrief op lancia.nl.

FCA Netherlands B.V.

Postbus 203
1170 AE Badhoevedorp

Bel 00 800 1692 1692
Bellen is in de meeste Europese landen gratis

De oproep is gratis van lokale vaste telefoons. Neem contact op met uw mobiele telefoonprovider om de exacte tarieven te verkrijgen.