Onderhoudstarieven

Om uw Chrysler in topconditie te houden, adviseren wij na elke 12.000 kilometer een onderhoudsbeurt. Voor de meeste modellen hebben we landelijk vastgestelde onderhoudstarieven.* Dat betekent dat vooraf bekend is wat de kosten van het onderhoud zijn. Dat voorkomt onverwachte, onaangename verrassingen.
U betaalt bij elke Chrysler service-dealer dus dezelfde prijs.

*Prijs- en uitvoeringswijzigingen voorbehouden. laatste update 5 juni 2015.

Fair Price System

Voor alle onderhoudswerkzaamheden gelden scherpe en heldere tarieven. Deze zijn landelijk vastgelegd in het Fair Price System en zijn inclusief onderdelen, arbeidsloon, BTW, milieukosten en klein materiaal. Is extra werk noodzakelijk, dan krijgt u vooraf altijd eerst een prijsopgave.

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Europa een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Alleen wanneer uw auto APK is goedgekeurd, kunt u veilig en verzekerd de weg op. Afhankelijk van uw auto, de datum waarop hij voor het eerst op de weg is toegelaten, én het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Na deze eerste keuring vindt de eerstvolgende keuring plaats na één of twee jaar.

Wilt u weten wanner uw Chrysler toe is aan apk, klik hier

De keuring wordt uitgevoerd door de officiële APK-keurmeester van uw Chrysler-dealer. Ga voor een vakkundige APK-keuring bij hem langs. Hij vertelt u graag meer over alle punten waarop hij de auto controleert. En hij kent uw auto door en door. Dat scheelt!

De APK keuring kost u slechts €19,95 all-in!

APK All-in

Onze APK voordelen op een rij

  • Deze prijs is all-in: inclusief afmeldkosten en een eventuele roetmeting of 4-gas test
  • Gratis herkeuring bij afkeuring
  • Wij kennen uw auto als geen ander
  • Gratis APK bij onderhoudsbeurt

INSTRUCTIEBOEKJES

Bij aanschaf van uw Chrysler kreeg u standaard bij uw autodocumentatie een uitgebreid instructieboekje, of Owners Manual. Kocht u een gebruikte Chrysler dan kan de vorige eigenaar zijn instructieboekje zijn kwijtgeraakt.

Beschikbaarheid instructieboekjes
Gemiddeld worden instructieboekjes van een bepaald model vijf jaar nageleverd in de taal van het land waar u de auto heeft gekocht. Voor Nederlandse Chrysler-rijders zal dat meestal de Nederlandse taal zijn. Na vijf jaar worden de boekjes 'uitverkocht' door de fabriek. Hierdoor kan het voorkomen dat er geen Nederlandstalig, maar bijvoorbeeld alleen een Engels- of Duitstalig exemplaar beschikbaar is.